Fietsen

In mijn vrije tijd zit ik graag op de racefiets. Vooral als de buitentemperatuur aangenaam is, fiets ik graag door Nederland. Het leukst vind ik het fietsen in de bergen; om te beginnen in Limburg. De Vogezen en Dolomieten heb ik al diverse malen bezocht. De onderstaande foto is genomen bij de Maratona Dles Dolomites, een prachtige tocht met 9000 deelnemers. In deze groep rijd ik voorop, maar ik ben niet de koploper, want er reden er al 7000 voor me.

Ik was voorzitter van de vereniging Tempo in Soest (2015 – 2018) www.tempo-soest.nl


dolomieten1

Schaken

Een andere hobby van me is schaken. Al vele jaren zit ik op de Soester Schaakclub 1922.
Ik speel op een redelijk niveau (rating ca. 1650). Het gaat me vooral om de aardigheid in het spel. Het is elke keer weer een uitdaging om door secuur en inventief spel je tegenstander te slim af te zijn.
Van 2003 tot 2011 ben ik voorzitter van de club geweest.
Op de foto doe ik de prijsuitreking van het jaarlijkse schoolschaaktoernooi voor de basisscholen van Soest.P1010773

Maatschappelijk bewust

Het is erg leuk om als zelfstandig ondernemer je eigen beslissingen te kunnen nemen.
Binnen mijn mogelijkheden wil ik me ook graag inzetten voor mensen of organisaties, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Ik streef ernaar om een deel van mijn tijd en een deel van de omzet te besteden aan goede-doelen-organisaties.
Medische hulp Soedanezen
Ik steun een kleinschalig medisch hulpproject voor Soedanese vluchtelingen in Egypte. Via een kleinschalige organisatie worden vluchtelingen naar Egyptische ziekenhuizen gebracht waar de artsen en specialisten tegen een ‘vriendenprijs’ hulp verlenen.